TC de Grensrijders

clubkleding

Clubkleding

Leverancier kleding

Bioracer is de komende 4 jaar weer onze leverancier van de clubkleding.
Vanaf voorjaar 2023 t/m voorjaar 2027. Als kledingcommissie zijn wij zeer blij met de kwaliteit en het uitgebreide assortiment dat wij onze leden kunnen aanbieden.

Achtergrond Bioracer

In 1986 richtte Raymond Vanstraelen Bioracer op met een duidelijk doel: het meten en bestuderen van de atleet in beweging om de fietsprestaties te optimaliseren. Terwijl ons bedrijf is gegroeid van Raymond’s huis naar fabrieken, onderzoeksfaciliteiten en kantoren op drie continenten, blijft onze missie standvastig en betekent het de betekenis van onze naam en de kern van onze belofte om je sneller te maken.
Wij zijn een bedrijf van rijders en racers, ontwerpers en vernieuwers, ambachtslieden en naaisters. We ontwikkelen kleding en testen deze in ons Protolab op het vermogen om kou te bestrijden en warmte te reguleren. Wij analyseren de fietser in beweging om ervoor te zorgen dat de stof, het ontwerp en de constructie een anatomische pasvorm met optimaal comfort bieden. Wij monitoren windtunnelgegevens en echte races om nieuwe manieren te ontdekken om de wind te bedriegen.
Maar meestal vinden wij de waarheid op de beklimmingen, in de modder, in de zijwind, over de kasseien en in elke meter fietsen van de startlijn tot de finish. Wij leren van duizenden renners en wedstrijden, duizenden medailles en podiumplaatsen, en duizenden club-, olympische en wereldkampioenschapswedstrijden. Met meer dan honderd jaar Belgische wielergeschiedenis verweven in elke steek en elk patroon, is het onze missie en eer om jou sneller te maken. En om dezelfde prestatieproducten die gedragen worden door de beste atleten ter wereld elke dag aan elke fietser aan te bieden.

Kleding bestellen

Als de webshop geopend is kan iedereen extra kleding bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment om een keuze uit te maken.
Kleding bestellen –> www.bioracer.nl –> rechtsboven ga je naar “my bioracer login” –> vervolgens log je in met je e-mailadres en wachtwoord –> dan ben je ingelogd en kan je bestellen.
Indien je een nieuw lid bent of je wachtwoord bent vergeten. Druk je op wachtwoord vergeten, voer je je e-mailadres in en krijg je via jouw mail een link om een nieuw wachtwoord te maken (als je hem niet ontvangt kijk dan even in de ongewenste mail). Wij hebben het e-mailadres van jouw aanmelding bij onze club gekoppeld aan onze webshop.

Webshop geopend

De webshop wordt 2 keer per jaar geopend.
2 weken in januari & 2 weken in september.

Levertijd kleding

Tussen de 6-8 weken zal de kleding worden geleverd.

Kledingcommissie

De kledingcommissie heeft in 2022 hard gewerkt aan de nieuwe fietskleding. En het resultaat mag er volgens ons zijn. Zie het mooie design.
Hoe komen wij tot onze nieuwe kleding:
Wij zijn begonnen met feedback te vragen over, van, voor huidige fietskleding. Alle leden die dit gedaan hebben bedankt hiervoor.
Daarop benaderen wij al onze huidige sponsoren. Hierbij hebben een aantal sponsoren aangegeven te stoppen maar ook hebben er een aantal nieuwe sponsoren zich aangemeld. Tevens willen wij alle ‘oude’ sponsoren bedanken voor hun bijdragen de afgelopen jaren.
Daarna gaan wij met diverse leveranciers in gesprek om ons een voorstel te doen. Daaruit volgen een aantal bezoeken om de ontwikkeling in de fietskleding te bekijken en te bespreken.
Daarna vergelijken wij diverse leveranciers en maken wij een keuze op prijs/kwaliteit.
Wij zijn dan ongeveer in september beland hier beginnen wij aan het nieuwe ontwerp. Dit neemt ongeveer 2 maanden in beslag om tot het juiste ontwerp te komen. Waarbij wij proberen om alle sponsoren mooi in beeld te krijgen.
December is het pasavond en daar opvolgend kan jouw kleding worden besteld.

Heb je vragen schroom niet om één van ons te benaderen.

De Kledingcommissie:
I. de Koning, J. Rooymans, M. Nooij

Sponsoren

TC de Grensrijders

Ossendrecht

Tour Club sinds 1971

TC de Grensrijders

Ossendrecht

Tour Club sinds 1971

TC de Grensrijders - alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Cute Design by Klarum